kedd, augusztus 31, 2010

Pán Péter



Ki ne hallott volna már Pán Péterről, a repülő kisfiúról, aki nem akar felnőni? Walt Disney 14. egész estés rajzfilmjében az ő története elevenedik meg. Wendy Londonban élt egy magas házban a mamájával, a papájával és két öccsével, Johnnal és Michaellel. Mesés kalandok egész sora veszi kezdetét, amikor Pán Péter meglátogatja a három kis lurkót, és elviszi őket Sohaországba, ahol a gyerekek soha nem nônek fel.
Csingiling, a tündéri tündér és egy csipetnyi tündérpor segítségével a testvérek megtanulnak repülni, és segítenek Pán Péternek, hogy legyőzze a félelmetes és gonosz Hook kapitányt.
Walt Disney ebben a filmjében is csodát mûvelt.
Az eredeti klasszikus most digitálisan felújítva, a korábban már megjelent VHS-változat után végre DVD-n is eljut a nézőkhöz, így azok is megismerhetik végre az első nagy Pán Péter kalandot, akik csak a mozikban nemrég játszott új folytatásban látták és szerették meg Sohaország lakóit! Képzeletünk szárnyán végre mi is elrepülhetünk Sohaország varázslatos vidékeire, amely már milliók és milliók szívét töltötte el melegséggel!

Link(ek) a letöltéshez:

http://hotfile.com/dl/37784516/efb3c8d/pnptr.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/37789679/97ee639/pnptr.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/37794492/37633de/pnptr.part3.rar.html

Jelszó:www.talalat.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése